Plne Rafinovaný Carrageenan E407 1 kg

€37.18

Nový produkt

1 položky

Štítky: seduc, mazivo olej sex, faak sex, olej orgazmus, análny korálek gay, vzrušuje sex gél, lubric, gay sex t tričko, afrodiziakum gél, muži sex trubice.

Prídavná Látka Názov: Plne Rafinovaný Carrageenan

Súčasť Zoznam: Carrageenan (75), Chlorid Draselný (10), Candy, (10) konjac, Gam (5)

M Kód: E407

Čisté Množstvo: 1 kg

Fyzická Štruktúra: Prášok

Alergén Informácie: Sulfide.

Množstvo: Dozadu, pokiaľ ide o sledovateľnosti všetkých Surovín A materiálov na balenie veľa čísel záznamov.

Výrobok sériové číslo sa nachádza na obale výrobku.

Potravinárske Prídavné Látky Funkčná Trieda: Zahusťovanie Stimulátory Želírovací Dopravcov Parkiet

Aditíva, Ktoré Boli Odvodené Od Mena: morské Riasy

Prídavná látka Eklenebileceği Potraviny: turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde a vertikálne tebliğlerde v súlade s predpismi povolené hotových výrobkov, berúc do úvahy obmedzenia, ktoré sa používajú. Nariadenia a tebliğlerde požadované informácie ulaşılamadığında, súvisiace s zákony vašej krajiny na regulátor danışılabilir.

Špeciálne Skladovanie/Podmienky Používania: Prosím, majte na suchom a chladnom mieste utesnené.

Jedlo Işletmecisinin Obchodný Názov a Adresa: Smart Chemické Tic. A Od. S.r.o. S.r.o. Egejskom Mori, Priemyselná Lokalita Balatçık Mah. 8901/3 v. Č:3/3AO Çiğli/Izmir priestoroch.

Výrobca Registračného Č.: TR-35-K-047442

Krajina pôvodu: Turecko (Jedlo je hlavnou zložkou pôvodu koncového produktu menşeinden je iný.)

Návod na použitie: turecké Jedlo Codex Prísady do Potravín v súlade s Yönetmeliği'ne, vyrábané alebo plánovaná výroba hotových výrobkov súvisiacich s vertikálnym tebliğlerde Mieste oblasti; eklenebileceği potraviny, podmienky používania, maximálne množstvá a vzhľadom na obmedzenia by mali byť použité.

Turecko v iných krajinách, než použiť planlanıyorsa, v krajine právne predpisy by mali byť považované za.

Vlastnosti výrobku, výrobné požiadavky, stroje a zariadenia budovy a výkony, sezónne premenné a ostatné sa môžu líšiť v závislosti od surovín.

Najvhodnejšie použiť množstvo skôr, bez vyznačením, turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde belirtilen obmedzenia v záujme veci, minimálne miktarlarla skúšky musia byť vykonané.

Locale/Predaj Cieľ: Používanie v potravinách.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE: Carrageenan, more yosunlarından získať polysacharid.

Zamestnanec, ktorý Irlanda'nın je obec pozdĺž pobreží Carragheen ' in tejto morské riasy kvety hustotou vzhľadom na skutočnosť, že z tejto obce. V dnešnej dobe, Kanada, Filipíny, Chile, USA, Indonézia, Francúzsko a Portugalsko sú vyrobené.

Tento odvodené od yosundan želatinových kvapaliny, používané v potravinách, po celé stáročia.

Karagenanlar, vysoká flexibilita, skrutkovitými štruktúr molekúl.

Vďaka týmto funkciám izbovej teplote rôzne gély môžu tvoriť. Preto v potravinárskom priemysle a iných odvetviach ako stabilizátor.

Karagenanların najdôležitejších výhod tiksotropik prispôsobivosť. (Povrch zužuje sa s tlakom, ale tento tlak je staré viskozitelerine späť chvíľu.) Vďaka týmto funkciám ľahko pompalanırlar a hneď potom znova sertleşirler.

Tri typu obchodných carrageenan sú:

Kappa Carrageenan: Tvrdé a pevné gély. Kappaphycus cottonii'den.

Iota Carrageenan: Mäkké gély. Eucheuma spinosum'dan.

Lambda Carrageenan: Voda namiesto proteinlerle spolu, gély. Mliečne výrobky zhustnúť. Gigartina'dan.

Všetky tieto typy carrageenan teplej vode rozpustný vo vode, ale len Lambda carrageenan môže rozpustiť v studenej vode.

Carrageenan EÚ prídavná látka bol posudzovaný a E407 E407a s definovanými s kódmi.

Karagenan ın potravinársky Priemysel, Oblasti použitia:

Sladkosti, omáčky, mrazené výrobky, nápoje Viskoziteyi zvýšiť.

Mliečne Výrobky Vo Svete: karagenanın najpoužívanejšie oblasti mliečnych výrobkov. Carrageenan, spolupracuje s proteínmi a consistence.

Čokoládové mlieko, kakao častice môžu zabrániť shazovat kedy. Smotana, syry, šľahačka, smotana, puddings, jogurt, mliečny koktail a cmar vo výrobkoch, ako viskoziteyi používajú na zvýšenie.

Puddings: Mliečna pudinglerde použiť ako želírovací prostriedok a tiež naznačujú. Iné gamlar, škroby a fosforečnanových solí môže byť používaný. % 0.1 od 0.2.

Mäsové Výrobky: Olej namiesto nahradenia ako kullanılırak, hotový výrobok vodu zadržiavať a objem sa zvýšil. Salámu podobné byť mäkká a lepšie dilimlenmesini sağlar spracovaných mäsových výrobkov.

Džemy a marmelády: % 1 sa používa.

Zmrzlina: zvýšenie viskozity sekcia Unfrozen, crystal veľkosť obmedzené množstvo, sağlar bráni a trvalosť kryštalizácii. % V rozpätí od 0,1 a 0,3.

Názov Značky TiTo

Súvisiace produkty